BA AUTO

Ba auto verzekert uw burgerlijke aansprakelijkheid als bestuurder van een gemotoriseerd voertuig. Ze betaalt de schade die u veroorzaakt bij een ongeval in fout, bij gedeelde verantwoordelijkheid en bij objectieve aansprakelijkheid tov zwakke weggebruikers. Zelfs de passagiers in uw wagen zijn verzekerd. Sommige maatschappijen bieden u een gratis sleping en vervangwagen aan bij een ongeval.

MINI OMNIUM

De beperkte, kleine of mini omnium vergoedt de geleden schade aan uw voertuig bij Diefstal, Glasbreuk, Natuurrampen, Brand en Aanrijding met wild of gevogelte. De dekkingen variƫren van maatschapij tot maatschappij, de bijzondere en algemene voorwaarden bepalen de precieze dekking en voorwaarden.


OMNIUM

Een volledige omnium dekt alles wat in de kleine omnium zit maar ook ongevallen, vandalisme en eigen schade. Kortom alle schade veroorzaakt door een voorwerp vreemd aan de wagen. Sommige maatschappijen betalen zelfs uw inschrijving en keuring kosten terug. De dekkingen varieren van maatschapij tot maatschappij, de bijzondere en algemene voorwaarden bepalen de precieze dekking en voorwaarden.


RECHTSBIJSTAND

Rechtsbijstand is de dekking die U bijstaat. Bij een discussie over wie in fout is vergoed dit de expertise, de advocaat en gerechtskosten, vordert uw schade terug of betaalt in het slechtste geval de rechtsplegingsvergoeding.


BESTUURDERS VERZEKERING

U zelf als bestuurder van uw wagen bij een ongeval in fout wordt niet vergoed. Alle andere inzittenden wel. Om dit hiaat op te lossen kunt u de bestuurder van uw voertuig verzekeren. De bestuurder krijgt dan bij schade als gevolg van een ongeval ook een vergoeding, ook al was hij zelf de oorzaak van het ongeval.


REISBIJSTAND

De reisbijstand verzorgt sleping van uw voertuig ook bij pech. Het transport van de passagiers, een wagen om uw reis verder te zetten. Zelfs als u op reis gaat zonder uw wagen is er dekking voor uw medische kosten, verblijfsverlenging en vervroegd terugkeren bij overlijden van een familielid.

Filip@kantoorbouw.be Tel: 050/36.19.53 Ariane@kantoorbouw.be